torstai 2. tammikuuta 2014

2013 ❤ 2014

Mooi ihanat (:

Nyt kun vuos 2013 (eli mun toinen nukkeiluvuosi) on ohi, on ehkä aika käydä vähän läpi, mitä tänä vuonna on tapahtunut.

Tammikuu

Viime tammikuussa en postannu yhtään. Enkä kuvannu. Enkä nukkeillu muutenkaan. Oli sellanen kiva pieni nukkemasis ja koulu vei paljon enemmän aikaa, kun nyt (okei, oon lomalla mut... :'D).

Helmikuu

Helmikuussakaan en saanu tehtyä mitään nukkejen kanssa. Koulu vei vieläki enemmän aikaa ja tein samaan aikaan Japanista vähän isompaa projektia. Nyt hävettää. :c

Maaliskuu

Kikin ei  kannata käyttää Ayan stock- peruukkia :'D Ihan kamalan näkönen...
Nukkeilin Maaliskuussa taas vähän enemmän, eikä koulun kanssa ollu samanlaisia paineita. Muistaakseni olin etenkin Ginnyyn tosi tyytyväinen ;3 Vaikka oli vielä jonkin verran lunta, ei ollu enää pimeetä, niin kuvaaminenkin oli kivempaa.

Huhtikuu
Huhtikuussa tuli vaan yks postaus, mutta luulen, että oon kuvannu enemmänkin... owo ? Roolasin tosi paljon nukkeropeissa, vaikka postaaminen jäi aika vähällä. Ei siis minkäännäköstä masista nukkejen kanssa :) Molemmat tytöt oli tosi ihania ja odottelin Cool catilta uutta pakettia.

Toukokuu

Yh, nyt hävettää lisää... kolmas kuukausi ilman postausta >__< Koulut oli loppumassa, et mulla ois varmaan pitäny olla aikaa nukeille... Jos joku tietää, niin käsi pystyyn!

Kesäkuu


Huomaa kyllä et kesäloma alko... Kuvasin tosi paljon, mutta läheskään kaikkia kuvia kukaan muu kun minä ei oo nähny :D Olin edelleen Ginnyyn tosi tyytyväinen ja Kikin kuvaaminen (ainaki yksin) vähän jäi ;__;

Heinäkuu
Heinäkuussa olin pari viikkoa mökillä Kuusamossa. Siellä kuvasin aika paljon koska ei ollu muutakaan tekemistä köh. Myös kavereiden kanssa tuli käytyä säätämässä kaikkea nukkejen kanssa. Ginnyyn en ollu enää niin tyytyväinen, mutta Kikiin olin.

Elokuu
Mitäs elokuusta... Mulla oli synttärit, Bree tuli tänne ja kesäloma loppu. Läppäri rupes sekoilemaan jotain, eikä blogger edelleenkään toimi sillä kunnolla, joten aloin käyttämään vähän erilaista kuvien siirtämis tapaa. Just ton ongelman takia en postannu elokuussa kertaakaan, vaan jouduin laittamaan tän kuun kuvia vasta syksyllä. Kuvasin pajon enemmän kuin yleensä, mutta ne kuvat saatte (ehkä :D) nähä sitten joskus.

Syyskuu
Koulut oli jo alkanu, mutta kävin silti viikonloppuna kavereiden kanssa kuvaamassa. Niinkun syyskuussa yleensäkki, oli valosaa, mutta ei yhtä kuuma kun vois olla onneks. Kaikki nuket tuntu ihan liian ihanilta Taisin olla tässä kuussa toisessa miitissä ikinä..?

Lokakuu
Kävin taas miitissä, josta Bree sai uuden peruukin. Vähän myöhemmin tilattiin Saran kanssa nukeille kamaa ja siinä sivussa Breen obitsu. Kävin kerran kavereitten kanssa kuvaamassa pimeässä. Ei jäekevää, mutta oli pakko.

Marraskuu
Kauheet paineet koulun takia, jokasen aineen kokeet tulossa... ja sitte viikon syysloma Onneks oli, muuten nukkeilu ois saattanu jäädä kokonaan. Lomalla kävin Kroatiassa Breen kanssa, Ginny ja Kiki jäi kotiin. Aloin tykkäämään Breestä vielä enemmän kuin ennen.

Joulukuu

Kuvasin Breetä paljon enemmän kuin ennen, eikä Ginnystä ja Kikistä tullut blogin puolella yhtään (?) kuvaa. :c En kuvannut ulkona yhtään, koska meillä ei edelleenkään oo lunta. 5+ astetta, sataa vettä... Kuitenkin postasin kuus kertaa Joulukuun aikana!!
+ Bree sai uudet chipsit, joista ei vielä oo kuvaa :I

2014 

Oon tekemässä uutta postausta. Ginny ja Kiki on jo valmiita (?), mutta Breelle tulee vielä uus peruukki (ja ripset). Yritän päästä postaus viikossa- rytmiin ja kuvata kaikkia nukkeja yhtä paljon.
Oon myös ajatellu lyhentää postauksia = tehdä mielummin monta lyhyempää. Olisko hyvä idea?

Uusista nukeista en tiedä enkä sano mitään (hah hah) mutta aika todennäkösesti joku pallopää tulee ostettua :D Tuun säätämään joidenkin sivujen kanssa aika paljon ja ois kivaa jos niistä (kun ne sitten on valmiita... *naamapalmu*) tulis rakentavaa kommenttia :)

 Cessu

9 kommenttia:

Jättäisitkö kommentin piristämään päivääni? ~ nwn