keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Erika keksi tän otsikon... + Tää on Sannin lisäys: ;D PS. piraattimuumit rulaa ++ muumilimu on hyvää ;D terkuin Sanni ja PPS. Maiju rulettaa8)

Öh... Otsikosta saan tälläkertaa kiittää Pullip kessassa hilluneita mursuja, jotka otti asiakseen jutella blogistani ♥ Mahtavan omaperänen otsikko ;D En ees tunne kaikkia keksimiseen osallistuneita, mutta oon ilonen, että ne jakso tehä tän XD Tai sitte tunnen kaikki tekijät, mutta vaan eri nimellä??? 
Mutta juu. Olin jokin aika sitte (taas) kuvaamassa Saran kanssa. Sillä kuvauskerralla meille tuli yllättäviä vihollisia: koiria. Onhan koirat ihania ja söpöjä ja kaikkee, mutta ei sillon, kun ne yrittää esimerkiks leikata nuken perukkia :c Yks pikkunen pentu kävi parturoimassa Rosea, mutta onneks sen yritys epäonnistu :I 
Eilen kävin taas kuvaamassa Sannin kanssa. Sanni oli just tullu mökiltä (YLLÄTYS! Mä luulin, että se on siellä koko kesan ;c), joten olihan meiän ihan pakko tavata :) Sain siis palautettua sen ihanan kimonon :( Mutta kimonon palautus ei todellakaan ollu kamalinta. Kun aloitettiin sääätäminen nukkejen kanssa, otin Ginnyn pois laukusta ja tadaa! Nuken kaula on irti! Järkytyin ihan älyttömästi. Kaula on siis irronnut "sisältä" eli se muovinen ja kova jutska kumikuoren alla oli lähtenyt irti rintapalasta :c Kotona yritin saada sen takaisin paikalleen, mutta en oo onnistunu siinä millään, vaikka oon kuinka yrittäny :'( Jos jollakulla on kokemusta tälläsestä, niin vinkkejä tännepäin! En haluis ostaa uutta obitsua, jos ton vaan vois jotenki korjata :)
Oon tainnu höpistä pidempään, kun ikinä ennen, joten taidan päästää teidät kattomaan niitä kuvia :)

Ensin Sannin kanssa otetut. Ginny ei päässyt mihinkään kuvaan kaulansa takia :c
Kiksu lainas Tomoe Mamin (eli Samanthan) stockeja.


Samanthan mahtava asento & asu


Sannin Shadow ♥


Jalka O.o
Henkilökohtainen suosikki ♥
Peruukki menee jotenki jännästi :D


Ostettiin yhdessä Ben&Jerry's Cookie Dough jäätelo ja syötiin yhessä :)


Hyvää oli ♥

Siinä oli kaikki eilisen kuvat. Saran kanssa kuvatessa julkasu kelposia kuvia tuli vähemmän, koska mulla oli pientä säätöä kameran kanssa :)Awww, Saran ihana Zayn ♥


Ginny: "Kato kato. Mä oon Zaynin kanssa."
Zayn: Huaah, viekää toi pois.

Rose


"Nännännäää. Ihan niinku en ois kiva."


 Tossa oli kaikki tän postauksen kuvat:) Seuraavan kerran postaan joko ennen 13. päivää tai sen jälkeen, kun olen päässyt mökille :) Tulen mökiltä takaisinn vasta 27.6, mutta otan sinne mukaan sekä nuket, että läppärin., joten ehdin postata siellläkin XD Ajattelin tehdä ns. "joulukalenterin", paitsi että tämä olisi "mökkikalenteri" :D Tarkoituksena olisi se, että postaan joka päivä! Ei tuu onnistumaan, mutta aion kumminkin yrittää XD Jos oikeesti onnistun ton idean toteuttamisessa, postaukset tulee lyhynemään huomattavasti. Jos yritän jokapäivä saada aikaan tavallisen pitusen postauksen, joudun istumaan älyttömän pitkään koneella, kun voisin olla ulkona kuvaamassa ja uimassa :D Eli lyhyitä postauksia joka päivä.

Vaikka en nyt sais Ginnyn obbaria kuntoon, otan senkin mukaan. Mulla on vielä molempien tyttöjen stock kropat tallessa ja sekin on tosi paljon parempi, kun ei mitään :) Ginnyn kroppa oli vähän päälle puol vuotta tosi kovassa käytössä, joten se ainakin taipuu jotenki.

Ihan viimeiseksi kiitos kaikille kommaajille. Edelliseen postaukseen sain 6 positiivistä kommenttia, josta oon tosi ilonen ♥ Kun näkee, että joku on lukenut postauksen, tulee aina sellanen olo, että on ihanaa postata lisää XD Toinen kiitos kyselyyn vastanneille. Dal Sakura ei tainnut saada yhtään kannatusta, toisin kuin Taeyang Kain ja Pullip Classical White Rabbit. Ymmärrän sen liian hyvin :D Melkein kaikki Dal Sakurasta otetut kuvat on hirveitä. Itseasiassa niin hirveitä, etten ois ikinä uskonu tykkääväni siitä :3
Kun stalkkasin PullipStyleä, bongasin yhden nuken, joka vielä paljon ihanampi, kun kyselyyn osallistuneet. Mun bongaus on siis nyt ensimmäisenä toivelistalla ja luulen, että kyseinen nukke rantautuu tänne enne syksyä ♥ Nyt taidan lopettaa höpöttämisen, ennen kun te kaikki kyllästytte muhun :D

♥: Cessu ja pallopäät ~

8 kommenttia:

 1. hienoja kuvia ja kivoi nukkeikin! liityn blogiin! :) käytkö kattoos mun?

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3

  Miisa Mew: Käyn kattomassa. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Katkesko Ginnyltä kaulatappi vai joku muu? Koska jos ei ollut kaulatappi nii en oo koskaa kullu et nuken pää lähtis muuten irti :/ mutta toivottavasti saat sen korjattua! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitus ~ nwn Ginnyn kaulatappi ei katkennu, kaula lähti vaan kokonaan irti. Obbari on nyt kuitenki kunnossa. :)

  VastaaPoista
 5. Mikä nukke ja sä et nähny mun ilmettä, kun luin Ginnystä. O_o Ikävä. <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks en XD Voin kertoo siitä nukesta friikki siskolle vaikka yksällä, koska haluun sen olevan yllätys :P

   Poista
  2. ...yllätys kaikille porkkanoille, tarkotin.

   Poista

Jättäisitkö kommentin piristämään päivääni? ~ nwn