torstai 7. marraskuuta 2013

Turhaakin turhempi turhuus postaus

Moi =)

Mennäänpä nyt suoraan asiaan. Mulla on koko ajan pienet paineet koulun takia, enkä oo siks kuvannu yhtään syysloman jälkeen. Viime viikolla huomasin, etten oo edes ajatellut nukkeja pitkään aikaan ja siitähän mulle tuli hirveä kuvausinspi, mutta kappas, kun katsoin ikkunasta ulos, oli jo niin pimeää, ettei kuvaamisesta ois tullut yhtään mitään. Kroatiassa otetut kuvat on vielä tulossa, kun vaan jaksaisin odottaa sen ikuisuuden, kun ne latautuu koneelle. Joo, oon taas tosi laiska, koittakaa kestää.
Toivon siis, ettette poistu lukijoista, jos en nyt muutamaan viikkoon postaa mitään järkevää, KIITOOS <3

Mutta mutta, jotta otsikko ei olis ihan totta, ajattelin tunkea tähän postaukseen jotain viime aikaisia nukkesuunnitelmia :D Nää on todellakin vain suunnitelmia unelmia, jotka ei luultavasti tule toteutumaan. :)

Pullip Akemi :3 IHANUUS <3 Rakastuin heti tohon kokonaisuuteen, ihanan värikäs ja söpö ja omaperäinen vaikeasana *w* Tää on vaan jotain täydellistä... <3 Kustomointi vois olla aika vaikeeta, mutta ainakaan mä en haluis muuttaa tota melkein yhtään :3 Nimeksi tulis luultavasti Diana.

Classical White Rabbit <3 Awww :3 Ihanuus, jota oon aiemminkin kattonu, mutta en vaan oo tajunnu, miten ihana se oikeesti on. Tälle ei oo erikseen mitään suunnitelmaa paisti peruukki ja chipsit ;) mutta sellasta ei varmaan oo vaikee keksiä. Nimestä ei oo mitään hajua.Puki :3 Tää on sellanen nukke, jota oon kuolannu iät kaiket, mutta en oo tajunnu, että se on se Puki, jonka voi ostaa ihan mistä tahansa :D Chipsit on ihanat, meikit on ihanat ja koko Dalpalleroinen on ihanuus *w* Nimeksi tulisi Cookie.Chenille du Jardin on yks maailman söpöimmistä daleista <3 KATTOKAA SEN PISAMIA!! <3 Tämän pikkupalleon nimeks tulisi Catnip. Chipsit saattais vaihtua vihreiks, mutta peruukki tulis luultavasti pysymään aika saman värisenä.


Huono kuva, mutta ei se mitään ~ Kyseessä on siis Taeyang Garo Suzumura Rei. Ihanaihanaihanaihana <3 Jotenki Tayangeista on vaikeempi selittää mitään fiksua xD Tästä herrasta tulisi Diego ja Dianan veli.Taas Kain xD Tää herra ei suostu jättämään mua rauhaan :/ Nimi olis edelleen Harry.

Cessu

Älkää välittänlö ulkoasusta, se on rempassa

2 kommenttia:

  1. Akemi on ihana!♥ Pitkästä aikaa uus julkasu, jonka haluisin. Se on nii pirtee ja tois vähä väriä mun nukkeperheeseen .. :D mutta tuskin tulee ostettua kun kerran päätetty että uusia nukkeja ei enää tuu, vaikka houkuttais kyllä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ;) Haittaako, jos yritän saada sut luopumaan tosta päätöksestä? :D

      Poista

Jättäisitkö kommentin piristämään päivääni? ~ nwn