maanantai 10. kesäkuuta 2013

♥ Summer ♥

Lupasin postailla suunnilleen kerran kahdessa viikossa, mutta en taida pystyä pitämään tätäkään lupausta :) Viime postauksesta ei taida olla ees viikkoa. Nämä kuvat oon ottanu Saran, Sannin, Lillin ja "Sukan" kanssa :D Taidan kuvata nykyään vain kavereiden kanssa :) Ehkä se asia korjaantuu mökkilomalla.
Taidan säästää pahimmat höpötykset loppuun ja päästää teidät kattomaan kuvia.

Ryhmiksestä tuli niin hirveitä kuvia, että jätin ne laittamatt, mutta tälläisä ryhmiksen osia on aika paljon...


Random säätö


Zayn näyttää ihan siltä, kun aikois syödä Kikin :'(Taas kerran: Sannin Samantha


Ginny ♥
Sukan Jade ja Lillin Lily ♥
Miten kengät voi olla näin ihania?


"Pöö!"
Saran NiallSaran Rose ja Sannin uusi ja ihana Dal Hanyame, Shadow ♥ Siitä asti, kun Sanni kerto tilaavansa Shadown, oon haaveillu Hanyamen stock asusta ja nyt sain sen käsiini ♥.♥ Tietenkin mun oli heti pakko tunkea se Kikille ja pyytää hetkeksi lainaan... Nyt vielä muutama kuva Kikistä.
  
Ihana kuosi :)


Uskomattoman ihana kukka ♥


Asu oli niin ihana, että saatan joutua ostamaan sen itelleni :D Sannin molempien nukkejen stockit on sellaset, jotka voisin varataa koska tahansa. *kateellinen* 

Nyt tämäkin postaus on saatu jotenkuten päätökseen ja mun on aika lähteä syömään ja kuvailemaan nukkeja  Saran kanssa XD Sitä ennen tahdon kuitenkin sanoa vielä muutaman jutun. 
Nythän on 10.6., eli kahen päivän kuluttua lähen ratsastusleirille, jolta tuun takasin 15. päivä. Leirin aikana en ehi tehdä mitään nukkeiluun liittyvää, joten seuraava postaus saattaa viivästyä vähän tai tulla huomenna, päätän sen sitten :) Toinen juttu koskee... Uusia nukkeja. Syntymäpäiviin on enää alle kaks kuukautta ja jos hyvin käy, niiden vähän alle kahden kuukauden kuluttua täällä on uusi nukke ♥ 
Kolmanneks mä kiitän ihania lukijoitani ♥ Viime postauksen kommentteja oli enemmän kuin yleensä ja kaikki olivat tosi ihania, kiitos niistä. Tulin oikeesti älyttömän iloseks, kun sain lukea kehuja pallopäistäni ja kuulla, että mustakin on kiva kuulla joskus :) Te kaikki ootte tosi ihania, ilman teitä en jaksais jatkaa bloggaamista yhtään aktiivisemmin kuin nyt :) 
Saa kommata!

♥: Cessu ja pallopäät ~

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia Cessu! ++ Mitä mun käsi tekee tossa yhessä kuvassa? :DD ♥

  VastaaPoista
 2. Oi toi stock asu sopii kikille iha älyttömän hyvin!<3 ja ei se haittaa vaikka postaat useemmin ku kerran kahessa viikossa ;)

  VastaaPoista
 3. Sara: Se tais olla se, kun mä olin ottamassa kuvaa koko ryhmästä ja sä rupesit säätämään jotain Zaynin pään kanssa? :D Se näkyy ihan tarkotuksella.

  Kuunkukka: Kiitos <3 Kiva kun muutkin tykkää :)

  VastaaPoista

Jättäisitkö kommentin piristämään päivääni? ~ nwn